25.5.2012

classtrip to hungary

oltiin siis luokan kanssa budapestissä neljä päivää ja tänään tultiin taksin kotiin. pahottelen heti aluks mahdollisia kirjotusvirheitä, koska oon hirveen väsyny kun takana on ollu niin tapahtumarikas ja vauhdikas neljä päivää. Lisään varmaankin huomenna kuvia ostoksista, koska niitä tuli aika paljon! 
ruuan ja paikallisten tuotteiden hinta oli tosi alhanen, esim hampurilaisateria tais olla joku 550 forinttia eli joku alle kaks euroo! (anteeks kata jos laskin taas väärin :D)
 Hotelli oli tosi kiva, huoneet oli vähän pienet mutta pihalla oli kolme isoo uima-allasta ja aamupalatkin oli ihan jees. Joka päivä käytiin uimassa, syömässä kolmen ruokalajin lounaat, hengailtiin kaupungissa vapaa-ajalla, shoppailtiin ja käytiin tietenkin museoissa ja sen sellaisissa. 
Joka päivä oli tosi lämmintä, noin 30 astetta varjossa ja rusketuinkin vähän, jee! miehet oli tosi komeita ja tuli siellä pariin tutustuttuakin! Kaupunki oli muutenkin tosi kaunis ja siisti ja metroilla ja ratikoilla oli tosi helppoa kulkea ihan kavereiden kanssa ilman opettajiakin. 
Hehe tällanen hunks-tarjoilija toi mulle tuolin kun oltiin niin säälittävän näkösiä kun istuttiin puolikuolleina rotvallin reunalla :D oltiin sitten lähössä siitä niin se tuli vielä halaan meitä ja poseeraamaan kuvaa varten, kelpaa!
ja iida meni tietenkin kysymään noilta vartijoilta, että voidaanko ottaa kuva niiden kanssa, ihan hyvä muuten, mutta ei noi vartijat saa puhua mitään :D
my girls <3

2 kommenttia:

  1. onks toi yks kirkko kuva mun ottama vai onks se muka oikeesti noin samanlainen ? :D + kiva kun levität tännekkin mun virheellisii lausahduksii......:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan mun itse ottama :D ja eiks ookki ;;)

      Poista