25.1.2013

Ruokapäiväkirjaa

Mun ''ruokapäiväkirja'' näyttää melkein samalta joka päivä; aamupala, kouluruoka, välipala, iltaruoka ja iltapala. Juon myös päivän mittaan noin 2-3 litraa vettä (mehut on väistyny melkein kokonaan, kun tilalle on tullu kahvi ja tee). Aina välillä tulee naposteltua pähkinöitä ja rusinoita tai sitten jotain epäterveellistä mistä tulee aina illalla huono omatunto...Tässä kuitenkin yhden arkipäivän ruokapäiväkirjaa kuvien kera :-)
_MG_7871
Päivä alkaa hyvin joka ikinen aamu ihanalla marjapuurolla ja isolla kupilla maitokahvia!
_MG_7798 Välipalaks syön yleensä naposteluporkkanoita (tai hedelmän), joita mulla on aina koulussakin mukana (ja joille tytöt jaksaa aina nauraa :-D), ne vie tosi hyvin nälän ja maistuu jopa hyviltä koulussa kun ei oo mitään muutakaan!
_MG_8000
Lounaaks aina kouluruoka ja viikonloppusin esimerkiks makaronilaatikkoo ja salaattia niinkun kuvassa näkyy :-D Juomana aina maito, vesi tai vichyvesi. 
_MG_8011
Syön proteiinipatukan pari kertaa viikossa aina kun meen suoraan koulusta salille tai tanssimaan, koska oon meinannu pari kertaa pyörtyä salilla kun verensokerit laskee niin hirveen nopeesti...Eli en siis käytä näitä viikonloppusin vaan korvaan ne sillon esim hedelmillä tai jollain muulla ruoalla :-)
_MG_8018
Iltaruokana syön kotona aina jotain lämmintä ruokaa, esimerkiks omatekemää pizzaa, namnam! Tossa on jauhelihaa, chilitonnikalaa, ananasta, paprikaa ja juustoo!
_MG_7996
Jälkkärinä saatan syödä viikonloppusin jonkun leivoksen, keksin tai suklaata, hehe...Ja vihree tee on parasta ;-) 
_MG_7808 2
Iltapala on aina mun lemppariateria, en tiiä miks :-D mutta siis yleensä syön 250g rasvatonta maitorahkaa säilykeananasten tai -persikoiden kanssa, mikä on niiin hyvää :-)

2 kommenttia:

  1. Heii mistä ostat noita proteiinipatukoita kun oon yrittäny ettii niitä vaikka mistä mut en löydä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niitä on.esim ihan k-marketeissa, citymarket, prisma, vapaavalinta yms :) ainaki cittarissa ne on semmosella ravintolisäosastolla!

      Poista