19.2.2013

My wardrobe part. 1

Moikka! Mulla ei oo nyt ollu oikeen mitään kuvia joita oisin voinu tulla postailemaan, koska oon ollu vaan kipeenä kotona :-( Toivottavasti ehtisin kunnolla parantua lomaan mennessä koska tiedossa ois kaikkee kivaa! Tänään kuvailin vähän mun tärkeimpiä vaatteita, sellasia mitä on helppo yhdistellä toisiinsa ja muuttaa asusteilla yms :-)
_MG_8763
Asiallista ja täydellisesti istuvaa jakkua etin monta kuukautta, kunnes Lappeenrannan h&m :stä löyty sattumalta just oikeen kokonen ja -mallinen yksilö, hintaakin oli vaan joku 30 e! Kesällä lempparitakki on farkkutakki, sekin h&m :stä ja oisko maksanu 10 e :-) Kolmas tosi paljon käytetty takki on lyhyt nahkatakki joka on jossain kesäsäilössä!
_MG_8748
Tykkään tosi paljon käyttää talvella neuleita ja tässä ois muutama! Multa löytyy varmaan kuus tollasta ohuempaa neuletta, joiden lisäks kaapissa on eri pituisia ja -värisiä neuleita joka lähtöön ;-) Valkonen, musta ja harmaa on h&m ja viininpunanen on New Yorkerista.
_MG_8765
Monikäyttösin vaatekappale on varmaan hyvät farkut, koska niitä voi käyttää melkein koska vaan! Mulla on varmaan 20 eriväriset farkut, mutta noi kolme on käytetyimmät; mustat ginasta, tummansiniset h&m :stä ja vaaleemmat lindexistä. Seuraaviin farkkuihin aattelin käyttää vähän enemmän rahaa että ois just oikeen kokoset, koska kaikkia halvempia oon aina joutunu kaventaan vähän ajan käytön jälkeen...
_MG_8756
Tietenkin myös perus t-paidat, topit, 3/4-hihaiset ja pitkähihaset on tosi paljon ollu käytössä! Käytän ihan vaan farkkujen kans tai yhdistän jonkun huivin tai jakun kans :-) Kaikki taitaa olla h&m :stä, siellä on parhaat basic vaatteet!
_MG_8770
Käytännöllinen ja kestävä (merkki)laukku on kans ollu ahkerassa käytössä! Sininen väri ei kyllä sovi kaiken kanssa mut tarkotus ois ostaa Michael Korsin musta nahkalaukku heti kun vaan jostain löytyis se mustana!
_MG_8745
Uus innostus on kauluspaidat! Ostin elämäni ensimmäiset kauluspaidat Barcelonasta syksyllä (mustan ja valkosen) ja sit myöhemmin ostin vielä kirppikseltä ton ruskeen ja h&m :stä vaaleensinisen :-) Tykkään noista kun ne sopii jakun, villapaidan tai -takin alle ja noihin perus yksvärisiin voi yhdistää vaikka jonkun korun!
_MG_8775
Tää paita saa erikoisimaininnan, koska toi malli on niin monikäyttönen! Ton kanssa sopii kaikki statement -korut ihan loistavasti, joten se on ihan kun eri paita aina kun vaihtaa korua :-) Ostin Stockalta vähän aika sitten.
_MG_8773
Noi kolme kenkäparia on ollu varmaan käyteyimmät, eli normi mustat korkkarit (pitäis ostaa uudet korkeemmat...), mustat nilkkurit ja mun rakkauskengät, eli noi ruskeet 5 eurolla ostetut :-)

Mitäs piditte tällasesta postauksesta? Ajattelin nimittäin thä joku päivä vielä toisenkin, missä voisin esitellä koruja yms :-)

2 kommenttia:

  1. ihania vaatteita :-)

    http://therecklessandthebravee.blogspot.fi/

    VastaaPoista