8.2.2013

Save or spend?

Oon jo vähän aikaa haaveillu tosta Michael Korsin silkkipaidasta, missä on tollanen puolikas kultakoru koristeena. Viikonloppuna kattelin sitä taas Stockalla, mutta aattelin että enhän mä nyt paidasta maksa yli 200 euroa, käytän sen rahan mielummin laukkuun tai lompakkoon! Sovelsin siis ite vähän ja säästin samalla yli 200 euroa.
silkkipaita
Löysinkin sitten Vero Modan ''silkki''paidan, joka on itseasiassa melkein samanmuotonen kun toi Michael Korsin. Yhdistin siihen sitten kirppikseltä eurolla ostetun kullan värisen ketjun ja tykkäsin tosi paljon :-) Tohon valkoseen paitaan voi tietty yhdistää muitakin koruja joten perus valkonen toppi onkin käytännöllisempi kuin toi luksuspaita ;-) Musta jakkukin sopii kivasti siihen päälle!
jakku

6 kommenttia:

 1. Apua, ei tulis itsellekään mieleen kuluttaa yli 200 euroa paitaan! :D Mut hienohan tuosta halvemmastakin versiosta tuli! :) Näyttää tosi kivalta, vaikka ei maksanutkaan maltaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä! ja kiitti paljon :)

   Poista
 2. Tosi ihana yhdistelmä vaikka en hirveesti tykkääkään kultasista koruista, mut toi sopii tosi hyvin! :) Sulta saa aina hyviä vinkkejä pukeutumiseen,kun kaikki asuyhdistelmät on niin kivoja:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon! piristit mun päivää x)

   Poista
 3. Toihan on oikein kelpo muunnelma tosta Korsista. Hyvän korvikesetin oot löytäny! :)

  VastaaPoista