17.8.2013

Weekendit 2013

Eilinen oli niin huikee päivä ja ilta, että piti oikeen omistaa kokonainen postaus sille! Lähettiin Roosan kans 10 aikaan Helsinkiin kierteleen Stockmannit yms pakolliset Helsinkipaikat ja oltiin jo aamulla ihan fiiliksissä vaikka väsyttikin :-D
IMG_6874 IMG_6875
Iltapäivällä mentiin tyttöporukalla syömään Scandic-hotellin mahtavasta buffet-pöydästä hyvää ruokaa mahat täyteen että jaksettais juhlia koko päivä ja ilta :-)
IMG_6904
Festareille lähdettiinkin sitten Karlan ja Saanan kanssa, päivällä tuli tanssittua ja huudettua Far East Movementin, Cheekin, Redraman ja niiiin hyvän Examplen (!!!) mukana!
IMG_6879 IMG_6885 IMG_6913
Jossain vaiheessa eksyttiin Karlasta ja Saanasta ja etittiin lisää tuttuja, joiden kanssa vietettiin huikee ilta Armin Van Buurenin ja Calvin Harrisin tahdissa! Fiilis Calvin Harrisin soittaessa oli niiiin täydellinen, odotettiin tunti siellä teltassa että päästiin melkein eturiviin, keikka oli kyllä sen odottamisen arvosta!Tässä vielä vähän videoo, koska toi kertoo vähän enemmän kun kuvat :-D

2 kommenttia:

  1. kivalta näyttää!!:) Tuonne olis ollut huippua päästä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kyllä ihan paras seura ja mahtavat esiintyjät, kannattaa ehdottomasti mennä ens vuonnakin jos on noin hyvät esiintyjät! :)

      Poista