8.9.2013

Happy B-day to me!

Heippa! Täällä kirjottelee juuri turhimpaan ikään päässyt bloggaaja! Täytin siis tällä viikolla 17 ja juhlittiin sukulaisten kanssa eilen (ja vielä tänäänkin) sitä :-) Oli tosi kiva nähä kauempanakin asuvia kummeja ja sääkin oli tosi hyvä niin voitiin istuskella ulkona! Illalla lähin vielä kavereiden kanssa viettään iltaa veeralle ja grillaamaan vaikka tarkotus ois pysyä kotosalla koska oon ihan kipee :-D En kuitenkaan malttanu, mutta onneks meillä oli tosi kivaa niin ei haittaa vaikka oonkin tänään sitten vielä kipeempi :-D Tässä nyt muutama kuva synttärikahveilta ja lahjoista :-)
synttäriit
Leivoin Rocky Roadseja joiden ohje löytyy täältä, sekä kookospalloja, kakkua ja kookos-ananasmuffinsseja. Ruokana oli iskän tekemää lohta, mamman lihapullia ja Liidalta saadulla ohjeella tehtyä ihanaa kana-makaronisalaattia! Lisäksi pöydästä löyty vielä klassikot cocktailtikut, pilkottuja hedelmiä ja karkkia :-)
_MG_4711_MG_4714_MG_4719_MG_4756
Perheeltä ja kavereilta sain ihanat Essie -kynsilakat, Tangle Teezerin, nominationin, sisustusjuttuja, Iittalan astioita ja muita pikkujuttuja :-) Sukulaisilta sain lahjakortteja ja rahaa (joka tulee käyttöön koska wanhat ja Lontoonmatka lähestyy kovaa vauhtia, can't wait ;-)) Kiitos vielä kaikille lahjoista!
_MG_4761_MG_4767
Loppuun vielä muutama vanha synttärikuva mitä löysin iphoton uumenista :-D!
synttäreitä

2 kommenttia:

  1. onnea!:) tosi kivoja kuvia sulla, mukavan vaaleita kaikki:)

    VastaaPoista