27.10.2013

Syksyn uutukaisia

Heippaheei! Tää viikko on ollu niin superkiireinen etten oo edes ehtiny tulla tänne päivittelemään...Oon lukenu mun kuuden reaaliaineen kirjoja läpi, käyny paljon salilla, tehnyt kuviskoulun projektia ja aina jossain väleissä nähny kavereita. Onneks tää viikonloppu oli ihan kokonaan omistettu ystävien seuralle niin sain vähän rentoutuakkin :-) Kerroinkin syyslomapostauksessa meidän Jyväskylän reissusta, josta ostin suuren osan näistä uutukaisista!
uusiavaatteita
Ihanan lämmin pipo Stadiumista, villakangashanskat H&M ja toosi muhkea huivi Cubuksesta, nyt ei pitäis tulla talvellakaan kylmä :-D Viereisessä kuvassa H&M:n uusi kynähame (vihdoin hameenmetsästys palkittiin!), jonka ympärille kokosin juhla-asua :-)
_MG_6195 _MG_6191
Saan tosi paljon energiaa musiikista näinkin pimeään vuodenaikaan, uus Cheekin levy on ollu tehosoitossa, ens viikolla ois vuorossa sitten Jenni Vartiaisen keikka!
_MG_6190
Maailman paras huulirasva The Body Shopilta. Mulla on ollu varmaan kaikki eri maut näistä huulirasvoista mutta toi mango on ehdottomasti paras :-)
essielakka
Luottokynsilakka Essieltä! Sävy on 13, nykyään mulla on melkein pakko olla kysnsilakkaa kynsissä ennen kun lähen mihinkään :-D
_MG_6174
Mangon luottopalmikkoneuleet, ostettuani ton valkosen oli ihan pakko mennä seuraavalla viikolla ostamaan sama myös sinisenä :-D Etin kauan 100% puuvillaista kohtuuhintaista neuletta ja nyt sekin paikka on lunastettu, vielä molemmissa väreissä ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti