20.10.2013

Syyslomalla...

syyslomalla
1. Loma alko Vierumäen urheiluopistolla parhaassa seurassa! Käytiin muutaman kerran salilla, rullaluisteltiin, pelattiin tennistä, vesijuostiin, zumbattiin sekä syötiin ja nukuttiin oikein paljon, oli huippuviikonloppu :-)
2. Suoraan Vierumäeltä suunnistettiin Verkatehtaalle Cheekin keikalle ja parin mutkan kautta päästiin aika lavan eteen, tosi hyvä keikka huolimatta niistä kiljuvista pikkutytöistä...
3. Lempparityttöjen kans terveellistä leffailtaa ja superhyvä salaatti!
4. Ehin viettää lomalla myös pari päivää ihan vaan kotona tai kavereiden kanssa rentoutuen. Parhautta on laiskat aamut hyvän aamupalan ja Breaking Badin kanssa :-)
jyväskylä
ruokaaiidalla
Neljä ekaa kuvaa on mun ja äipän minilomalta, kun vietettiin pari päivää mun rakkaassa kotikaupungissa Jyväskylässä. Oon miettinyt Jyväskylän yliopistoon hakemista sitten vuoden päästä, ja pieni visiitti kummisedän johdolla yliopistolla taisikin vahvistaa asian ;-) Käytiin myös hotellin salilla kuluttamassa kalorit ja sen jälkeen rentouduttiin saunassa ja hotellihuoneessa TV:n ääressä. Aamu alkoi ihanalla hotelliaamupalalla jonka jälkeen käytiin vielä kaupungissa, oli tosi rentouttava miniloma :-) Heti kun tulin takas kotiin sieltä, näin Iidaa piiiitkästä aikaa; tehtiin hyvää ruokaa, leivottiin, katteltiin leffoja ja juteltiin! Jäin vielä yöksi sinne joten aamullakin oli vielä aikaa viettää yhessä :-)

Mulla oli aika kiireinen mutta tosi kiva ja toiminnantäyteinen loma, toivottavasti teillä muillakin lomalaisilla oli mukava loma! Huomenna alkaakin sitten koulu- ja salipanostus ja koitan jossain välissä tulla tännekkin kirjotteleen, joten palaillaan :-)

2 kommenttia:

  1. mitä aattelit mennä opiskeleen jyväskylään?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveystieteitä :) mutta pitää vielä vähän selvittää että mihin siitä voi myöhemmin erikoistua yms :)

      Poista