31.12.2013

My year 2013

Moikka! Oottelen täällä tyttöjä meille, nimittäin kohta alkaa uudenvuoden juhlistaminen parhaassa mahdollisessa seurassa :-) Tein tällasen vuosikertomuksen mun vuodesta 2013, johon mahtui paljon onnistumisia, epäonnistumisia, pettymyksiä, onnellisia hetkiä, opetuksia ja paljon muuta! Tää vuosi opetti mulle enemmän kuin mikään aikaisempi ja koin tosi paljon uusia asioita. Parhaat muistot vuodesta on meidän ihanalla lukioporukalla vietetyt illat sekä matkat perheen kanssa! Tää postaus on superpitkä, mutta kattelkaa vaikka kuvat läpi jos tekstiä ei jaksa lukea ;-)
tammikuu
Vuosi alkoi juhlimisella ensin tyttöporukalla ja siitä suunnattiinkin keskustaan, mikä oli täynnä ihmisiä surkeasta säästäkin huolimatta! Loppukuukausi menikin reenatessa, kavereiden kanssa hengaillessa ja siskon synttäreitä juhliessa :-) Eka kuva on kuviksen Audrey Hepburn-kuvauksista.
helmimaalis
Helmi-maaliskuussa reissasin paljon Hämeenlinna-Tampere-väliä, kun vietin paljon aikaa Iidan uudessa kämpässä! Ostin myös maailman ihanimman laukun, leivoin banaani-rahkalettuja, urheilin Vierumäellä, shoppailin Helsingissä, mökkeilin Iidan kans ja pidettiin pari tyttöjeniltaa :-)
huhtitouko
Huhti-toukokuussa oli paljon juhlimista: Anna 18-vuotta, Karla 17-vuotta, äitienpäivä, vappu...Ehdin kuitenkin myös reenailla, nähä kavereita ja fiilistelä tulevaa kesää :-)
kesä
kesä2Kesäkuu alkoi hyvin koulun päättäreillä, yo-juhlilla ja koulujenlopun juhlistamisella parhaalla porukalla! Grillailtiin ja juteltiin iltaan asti, josta sitten suunnattiin kohti keskustaa :-) Kesäloman ensimmäinen päivä ei enää ollukkaan niin railakas, koska onnistuin murtamaan selän parista kohtaa, joten se kuukausi menikin kotona maatessa ja kolmiolääkkeitä syödessä...ei-niiin-kiva lomanalotus mitä ois voinut toivoa! Liikkumisvaikeuksista huolimatta nautin kuitenkin kesästä ihanien ystävien ja perheen kanssa: mieleen jäi parhaiten iltapäivät rannalla maaten, rentouttavat mökkireissut, aamubrunssit ja Tallinnan reissu! Loppukuussa pystyin jo vähän liikkumaan! Meinas tulla pari onnenkyyneltä kun kuun lopussa pystyin tekemään jo pieniä hölkkälenkkejä ja pelaamaan tennistä :-D
heinä
Heinäkuusta mieleen jäi Vierumäenreissu, mökkeilyt, Alman ja Liidan synttärit, monen päivän Tamperevisiitti, Helsnginreissu siskon kanssa, Wanajafestarit ja täydellinen Kreikan matka :-) Näin myös paljon kavereita, joita en koulun ohella ollut ehtinyt/muistanut nähdä!elok
syksy2
Elokuussa tapahtukin sitten vaikka mitä! Tamperetta, mökkeilyä, leffassa käymistä, kavereiden näkemistä, kesän viimeisistä hetkistä nauttimista...Ihanat Eve ja Kaisa lähti syksyllä vaihtoon, joten molempia täytyi tietysti juhlistaa läksiäisten merkeissä;-) Elokuussa oli myös vuoden kohokohta, Weekend festarit! En ikinä unohda sitä fiilistä mikä sillon oli...täydellistä musiikkia+parhaat ystävät, oli ihan täydellinen ilta!
Syyskuussa oli mun synttärit, ostin Michael Korsin kauan himotun kellon, käytiin Helsinki fashion weekendeillä, juhlittiin lukioporukalla Roosalla ja aloin taas reenaan kunnolla :-) Ainiin ja lukion toinen vuosi alko jossain siinä välissä :-D
syksy1
Lokakuussa taas juhlittiin pari kertaa, reenasin kunnolla, käytiin Vierumäellä again, vietettiin äitinkaa ihana Jyväskyläviikonloppu, kuvailtiin Moonan kans, oli Cheekin keikka ja vaikka mitä muuta kivaa :-)
marraskuukuvina
Marraskuussa juhlitiinkin sitten pikkujoulujen merkeissä, kävin kaks kertaa Helsingissä, innostuin monta kertaa kokkailemaan ja leipomaan, vietin rentoja sunnuntai-iltoja parhaiden kavereiden ja Disney-leffojen parissa ja urheilin paljon :-)
Joulukuu olikin pelkää juhlimista ja ravintolassa käyntiä, ainakin siltä tuntu :-D Parit pikkujoulut, parit synttärit ja joulu<3 KIITOS KAIKILLE KETKÄ TEKI TÄSTÄ VUODESTA HUIKEEN<3 nyt juhlitaan ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti