27.3.2014

Lontoo here I come again!

Ihanaa kun kevät vihdoinkin tulee ja pääsee jo liikkumaan enemmän ulkona! Mulla tuleva kevät tulee olemaan täynnä koulua, lisää koulua, kuntosaleilua, tanssiesityksiä, paljon kavereiden synttäreitä ja ehkä jossain välissä myös rentoutumista Netflixin, kavereiden tai kirjojen parissa :-) Jalan rasitusvammakin alkaa pikkuhiljaa paranemaan, joten juoksulenkkejä odotellessa! Tänään mulla oli vapaapäivä jonka sain kerrankin käytettyä fiksusti: aamukahdeksalta alkoi kokeisiin lukeminen ja töiden tekeminen (mulle on annettu pari nörttiprojektia kevääks joten saan ihan hyvällä omatunnolla istua monta tuntia tietokoneella hehe), ahkeroinnin jälkeen tein terveellisen lounaan ja fiugetin salille. Nyt istun taas tässä koneella mutta kohta lähetään Annan kans rullaluisteleen ekaa kertaa tänä vuonna, jee :-)

Tän postauksen pääpointti oli kuitenkin se, että nyt on enää alle kuukausi odotettuun (ja ansaittuun) lomamatkaan, lähetään nimittäin koko perheen voimin Lontooseen muutamaks päiväks rentoutumaan. Ootan niin paljon sitä, että pääsen valokuvaamaan, syömään hyvin ja shoppaileen tonne! Oltiin muutama vuosi sitten tuolla, samana kesänä kun pääsin ripille ja alhaalla onkin kaunis (ei) kuva niilt ajoilta :-D Silloin kierreltiin vaan kaupunkia ja katteltiin nähtävyyksiä, nyt meillä onkin sitten pitkä lista missä kukin haluis käydä; London Eye, Madame Tussauds:n museo, Piccadilly Circus, Buckingham palace, Harry Potter-puisto, futispelit, Oxford street, Jamie Oliverin ravintola(t) ja vaikka mitä muuta...Koitetaan edes johonkin ehtiä!

Onko teillä vinkata jotain erityisen hyvää paikkaa missä kannattais käydä tai vaikka hyvää ravintolaa tai kahvilaa? Kaikenlaiset vinkit on tervetulleita ja linkkailkaa tähän, jos teiltä löytyy Lontoon matkakertomuksia tai muita siihen littyviä postauksia! :-)
lontookollaasi

2 kommenttia:

  1. Multa löytyy blogista muutamakin postaus Lontoosta. Ite suosittelisin käymään ainakin Camden Townissa markkinoilla jos et oo ennen käyny, niitä pidetään aina viikonloppusin ja siellä on sekä vaate- että ruokamarkkinat ja paljon ihmisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo käytiinkin siellä viimeks, tosi kiva kokemus :) tosin innokkaita myyjiä oli ehkä vähän liikaa :D ja kiitos vinkistä, meen heti lueskeleen :)

      Poista