4.4.2014

Huhtikuun ensimmäinen asu

Tällä asulla olin eilen liikenteessä, trenssillä tuli kyllä vähän kylmä joten lämpimämpiä ilmoja odotellessa! Valkoiset farkut pääsi ekaa kertaa jalkaan ja tykkään noista niin paljon, tekee asun niin raikkaaks varsinkin väriin yhdistettynä. Vähän pitää kyllä miettiä asuja mitä noiden kanssa voi pukee ettei kokonaisuudesta tuu sellanen halvan näköinen tai ysärityylinen :-D Mun mielestä pinkin ja valkosen yhdistelmä oli just sopiva, tota pinkkii paitaa oli vähän tyhmä yhdistää mustien tai sinisten farkkujen kanssa joten problem solved :-)
_MG_8898
farkut Dr. Demin
paita H&M
kengät Converse
trenssi Vila
koru H&M
kello Michael Kors
aurinkolasit Ray-Ban
laukku H&M
_MG_8906 _MG_8910_MG_8919 _MG_8918

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana asu! Pinkki ja valkonen toimii niiiin hyvin yhteen!:> Onks noi sun dr denimit matala normaali vai korkee vyötäröiset? Ja saaks noita mistä? Haluun kans noin täydellisesti istuvat farkut ja oon kuullut (ja nähnyt) että noi on täydelliset mut ei oo silmään osunu missään:<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) noi on ne plenty eli kai se normaalikoko? Ja ostin tampereen carlingsista mutta ainakin eilen näin helsingin stockalla noita :) ja sitten netistä voi myös tilata!

      Poista