21.5.2014

Koulun 90v juhlaa

Viime lauantaina oli siis meidän lukion 90-vuotisjuhla jossa oli kerrankin mielenkiintosia puhujia ja hyviä esityksiä! Koulun alumnit piti oikeesti aika motivoivia puheita ja sitten oli kaikenlaisia tanssi-, laulu- ja soittiesityksiä sekä cocktailtarjoilu, joka oli niinkin mahtava kun lihapullia, salaattia ja nakkeja :-D Hengailtiin siellä koululla kuitenkin vielä jonkun aikaa ennen kun kaikki lähti kotiin valmistautumaan illan synttäreitä varten.

Tässä kuitenkin aamun juhlan vähän asiallisempaa asua, illalla päällä olikin sitten pikkumusta joka oli päällä myös vanhojen jatkoilla, synttärikuvia sitten myöhemmin. Halusin keväisen asun joten kaikki mustat vaatteet oli kieltolistalla kun tätä vaatetusta pähkäilin. Oli vähän vaikeeta päättää mitä puen kun tuntu että oon käyny jo kaikki mahdolliset kivat asuyhdistelmät läpi, tarvisin varmaan vaan lisää vaatteita :-D Päädyin kuitenkin luottokorkokenkiin ja -jakkuun ja ihan hyvä siitä asusta lopulta tulikin. Huomatkaa myös, että juurikasvu on poissa ;-)
_MG_1086
kengät Pull&Bear | farkut Dr. Denim | paita Vero Moda | jakku H&M | laukku kirppis | kello Michael Kors | koru Nomination
_MG_1077 _MG_1088 90vasuaIMG_1125

2 kommenttia:

  1. sulla on ihan täydelliset jalat ja peppu XD voisitko tehä jonku postauksen joskus missä kerrot sun alavartalo treeneistä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah eikä XD kiitos paljon kuka ikinä ootkin x) vihasin monta vuotta mun jalkoja kun ne oli aina niin isot mutta nyt oon jo aika sujut asian kanssa :D mutta joo voisin tehä tottakai postausta! voisin kehitellä vaikka jonkunlaisen kotitreeninkin jonka voisin sitten kuvauttaa :) katsellaan!

      Poista