3.5.2014

London part 1

Meidän Lontoonmatka oli tosi onnistunut mun pahoinvoinnistakin huolimatta, ehdittiin käydä ekana päivänä kävelyllä ympäri ihanan vihreetä Hyde parkia, jossain tiedemuseossa, ravintola Prezzossa syömässä parhaat kasvispitsat ja ylipäätään kiertelemässä kaupunkia ja katsastamassa shoppailutarjontaa (jota oli ihan liikaaaa! olin ihan sekasin kaikista oxfordstreetin kaupoista...). Ekana päivänä käytiin myös ekan kerran kauan odotetussa Victoria's Secretissä, joka oli kyllä ihan odotusten mukainen! Neljä kerrosta ihania alusvaatteita, bikinejä, oloasuja, tuoksuja...Viimeisessä kerroksessa oli vielä sohvia jossa äiti ja iskä sai odottaa kun me soviteltiin bikinejä :-D 
_MG_9475 _MG_9488 _MG_9672 _MG_9723 londonn1
Ensimmäinen kuva on Victoria's Secretin portaikko! Tuntu ihan joltain huippumallilta kun käveli noita pitkin :-D
_MG_9648
Tokana päivänä lähettiin aikasin aamulla Oxford streetille ja siellä menikin varmaan 8 tuntia ihan hujauksessa. Forever 21 oli täynnä toinen toistaan ihanempia ja edullisia vaatteita ja pelkästään sielläkin meni yli tunti :-D Kävin myös ostamassa Michael Korsilta tuliaisia mummille ja siellä kyllä huomas että hintataso on jonkun verran korkeempi kun Suomessa. Koitin ite käyttää rahaa kohtuullisesti, joten mukaan tarttui vaan etukäteen suunnitellut ostokset, mutta ne olikin niin mieluisat että laatu korvasi määrän :-) Ostospostausta myöhemmin luvassa! Kolmantena päivänä käytiin myös Sea Lifessa kattelemassa outoja kaloja ja muita eläimiä! London Eye olis ollu vielä kiva kokea, mutta jonot ja ajelu ois kestäny niin kauan että päätettiin jättää se seuraavaan kertaan. Jatkettiin siis shoppailua ja valokuvaamista.
_MG_9866 _MG_9817_MG_9777 _MG_9907 _MG_9915
Käytiin Jamie Oliverin italialaisessa ravintolassa syömässä oikeen mehevät burgerit :-D Namnammm!

2 kommenttia:

  1. Haha namm mitä ruokia! :D Itekin olin vasta toukokuun alussa pari päivää lontoossa, mutta aika meni kyllä niin nopeasti että uudestaan sinne on päästävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kyllä ihanaa ruokaa ja ihastuin taas uudelleen kaupunkiin, mielellään kävisin vaikka joka vuosi :) teilläkin varmaan ihana reissu, uutta reissua vaan siis suunnittelemaan ;)

      Poista