1.5.2014

Vappu 2014

Eilen vietettiin vähän isommalla porukalla vappua ja oli taas kyllä ihan huippuilta! Mulla on maailman parhaita ystäviä joiden seurassa ei oo koskaan tylsää :-) Ilta meni tosi nopeesti rennolla fiiliksellä kun tanssittiin ja grillailtiin, kiitos kaikille mukanaolijoille ihanasta illasta! Mulla oli kauhee asukriisi kun oisin halunnu pistää päälle jotain värikästä mutta päälle päätyikin sitten Lontoosta ostettu toppi ja perus mustat farkut, Lontoopostausta tulee varmasti vielä tällä viikolla, kuvia on vaan niin paljon että on vähän vaikeuksia valita :-D Mutta anyway, tässä kuvia eiliseltä ja hyvää vappua kaikille!
IMG_0660 _MG_0259 _MG_0373 _MG_0303 vappuuu _MG_0290

2 kommenttia:

 1. Oiiii näyttää olleen kivaa! Ite jäädyttiin kaverien kaa vaa kikes xd Mut hei pakko viel sanoo, et tosi ihana toppi & muutenki koko tää sun blogi on ihan huippu, en vaan ikinä jaksa kommentoida... Koitan tsemppaa:-D
  -> http://hennoaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jätin ite kiken tällä kertaa ihan suosiolla väliin :D kiitos paljon! Sullaki ihana blogi mutta mäkään en ikinä jaksa tai muista kommentoida kellekkään mitään, pitää kans ite koittaa tsemppaa siinä x)

   Poista