1.8.2014

Mökillä

Ihana mökkireissu takana, tosin ihan kiva päästä kotiinkin ja näkemään kavereita! Saatiin nauttia neljä päivää ihanista ilmoista ja tehtiin kaikkee kivaa siskon ja perheen kanssa muutenkin. Uitiin ja heiteltiin tuntikausia Nellan (koiran) kanssa frisbeetä, otettiin aurinkoo uimapatjoilla, pelattiin biitsii, tennistä ja futista lähellä olevilla urheilukentillä. Leivottiin myös mansikkakakku, tavattiin sukulaisia, paahdettiin vaahtokarkkeja ja muuta mukavaa :-) Postauksen kuvat on melko minä-painoitteisia koska en saanut julkasta mitään Inkan kuvia ja maisemakuvaus ei oo ihan mun juttu...Toivottavasti tunnelma kuitenkin välittyy näistäkin kuvista! 

Loppukesä meneekin töissä, tyttöjen kanssa mökkeillessä ja muutenkin (toivottavasti) näistä helteistä nauttiessa. Koitan tulla postailemaan aina kun ehdin, nyt on kyllä päivät taas sovittu ihan täyteen kaikkee mutta ehkä jossain välissä ;-)

_MG_5172 möksäl1 _MG_5259 _MG_5094_MG_4916 _MG_4968 _MG_5098 _MG_4873 _MG_5164

6 kommenttia:

 1. Vautsi sä Janika oot niin kuvauksellinen!!:-)

  VastaaPoista
 2. waau oot tosi kaunis! ja sun blogi on jotenki ihanan aito:-) oon lueskellu sun blogia vasta vähän aikaa ja vaikutat ja varsinki näytät tosi urheilulliselta! voisitko tehä jonku lihaksiin ja treeneihin liittyvän postuksen? tai miten oot vuosien aikana kehittyny?=)

  VastaaPoista
 3. voi kun sun kommentti piristi niin mun iltaa, kiitos paljon kehuista!!:) treenipostausta onkin jo pyydetty monta kertaa, pitäis saada vaan jonkunlaisia kuvia siihen :) lupaan tehdä kesän/syksyn aikana sen!! oon joskus aikoja sitten tehnyt sellasen elämänmuutos-postauksen, jos et oo vielä lukenut niin käy vaikka kurkkaamassa täältä:

  http://jjjanika.blogspot.fi/2013/01/because-its-about-time-i-become-best-me.html

  VastaaPoista
 4. Oi aivan ihania kuvia sulla täällä :)

  VastaaPoista