28.8.2014

Put your fucking hands up!!

En ees tiedä miten alottaisin kertoon meijän parin viikon takaisesta Weekend-viikonlopusta, oli vaan niin huikeeta joka hetki! Perjantaina mulla oli aikanen herätys yhteen sotilasvalaan, josta juhlavan tilaisuuden jälkeen pikapikaa kiiruhdin Scandic Park-hotellille jossa tytöt jo oottelikin mua, kaikki neljä innoissaan lähdössä kohti festarialuetta :-) Ekana päivänä ehdottomat lempparit oli Dimitri vegas & likemike, Calvin Harris ja varsinkin niiiin huikee Martin Garrix. Yöllä (jalat niin kuolleina ja maha kurnien mutta onnellisina) päästiin nukkuun hotellin pehmeisiin sänkyihin, josta aamulla oli ihana herätä kun oli hotelliaamupala valmiina odottamassa!

Lauantaina aamupalan ja parin tunnin kaupungilla kiertelyn ja parin tytsyn porukkaan liittymisen jälkeen suunnattiin taas kohti festarialuetta, jossa soitti taas toinen toistaan parempia DJ :tä, lauantain lemppareina Heavyweight ja erityisesti Hardwell, jonka keikka oli ehkä festareiden huikein :-) Meillä oli koko ajan tosi hyvä fiilis ja kaikki järjestelyt suju ihan moitteettomasti vaikka kaikki ei vissiin ollutkaan sitä mieltä? :-D Mutta anyways, ens vuonna tottakai uudestaan, kiitos kaikille mukana olijoille ja tässä muutama kuva olkaa hyvät!
weekend142 weekend14
Päälle valitsin mukavimmat vaatteet mitä keksin festareille: croptop ja hame New Yorkerista ihan pilkkahintaan, vanhat likasen Conssit, vyötärölle vaan villatakki ja kaulaan tollanen kaulapussi :-D Jossain mulla oli aina sidottuna myös sadeviitta ettei vaan sade päässyt haittaamaan menoo!
IMG_0937 IMG_1017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti