16.9.2014

Syysvaatekaapin kulmakiviä

Mulla on ollut tapana aina vuodenaikojen vaihtuessa koota vähän vaatekaapin kulmakiviä tulevalle vuodenajalle. Tämä onkin antanut vähän selkeyttä siihen, mitä ja miten haluan pukeutua ja millainen se oma tyyli on. Nyt vähän päivitystä siis ja syysvaatteiden kaivamista vaatehuoneen perältä.
_MG_6115
_MG_6129
Syksyn lempiasusteiden virkaa toimittaa edelleenkin luottokello sekä Essie:n maanläheiset sävyt. Kesän jälkeen kaivoin vaatehuoneen laatikossa lymyilleen Hermès:n huivin, kesällä silkki tuntu vähän liian kuumalta joten nyt se pääsee taas käyttöön! Myös kesällä laivan taxfreestä hankittu YSL:n huulipuna on ollut kovassa käytössä jo ostamisesta asti :-)
_MG_6141
Mangon luottoneuleet on ihana pelastus kylmillä ilmoilla! 100% puuvilla ei edes kutita toisin kun mulla kaikki neuleet yleensä! Sininen ja valkonen on puseroita ja ruskee on neuletakki :-)
_MG_6151
Virkistävää päästä käyttämään myös kauluspaitoja! Kesällä oli niin kuuma että silkkitopit ja -paidat oli melkein jokapäiväisessä käytössä. Alemmat on h&m:n peruskauluspaitoja ja päällimmäinen on vähän rennompi yksilö Lindexin Holly&Whyte-mallistosta.
_MG_5792
_MG_5796
Rennot ja lämpimät oloasut on syksyllä myös välttämättömiä, sillä välillä ei vaan jaksa panostaa vaatteisiin. Sillon parhaita on Gantin kotivaatteet: tän collegepaidan lisäks kaapista löytyy samaa merkkiä myös tummansiniset collegehousut ja perus puuvillainen t-paita!
_MG_6157
Luottokengät, koko pitkän kevään ja kesän oon odottanu näiden käyttöönottoa (heh jotain positiivista näihin kylmiin ilmoihin)! Tilasin viime talvena Zalandolta ja on vielä yllättävän hyvässä kunnossa niiden kovaan käyttöön nähden :-D _MG_6159
Parhaat farkut oon löytäny JC :stä ja Dr. Denimit on edelleen aika luottofarkut,  joskin nyt mustat on (jälleen kerran) rikki, pitäiskin hankkia uudet! Valkoset on ollut varsinkin kesällä kovassa käytössä :-) Syystakkien virkaa ajaa uusi Stradivariuksen tikkitakki ja Mangon nahkatakki jo muutaman vuoden takaa! Myös Vilan trenssi on ollut ahkerassa käytössä mutta se on nyt hukkunut johonkin...:-D

2 kommenttia:

 1. Oi, mun pitäisi ehdottomasti hankkia tuollaisia kauniita ja lämpöisiä neuleita syksyksi!


  Christina
  ellit.fi/chaneleon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla noita Mangon neuleita, suosittelen! :)

   Poista