16.10.2014

Alcudian vanha kaupunki ja ravintolavinkkejä

Yhtenä kuumana iltapäivänä päätettiin lähteä kävellen katsomaan Alcudian vanhaa kaupunkia ja se olikin sitten vähän kauempana mitä kuviteltiin :-D Päästiin kuitenkin perille ja voi miten ihana kapeiden katujen ja kojujen täyttämä alue se olikaan! Päätettiin heti että tullaan illemmalla taksilla sinne illalliselle, koska kaikki vanhan kaupungin ravintolat näytti niin houkuttelevilta. Käytiin tuolla useemmankin kerran, bussi makso 1,50e, taksi noin 5 euroa ja päästiin me kerran sinne myös söpön Minin kyydillä.. :-D 

Parhaiten tuolta jäi mieleen melko syrjässä sijaitseva Ca'n Costa, jossa syötiin molemmat kanaa vähän eri muodoissa, oli tosi hyvää ruokaa ja vielä ihanampi tunnelma! Kapeat kadut ja iltavalaistukset loi niin ihanan fiiliksen tuolla, että suosittelen ehdottomasti käymään tuolla, jos joku teistä suunnittelee matkaa Alcudiaan :-)
_MG_7161 _MG_7191 _MG_7171 _MG_7178 _MG_7174 _MG_7168 _MG_6751 sagavina
Parhaaksi ravintolaksi nousi kyllä rannan ja sataman vieressä sijaitseva Sa Gavina, missä käytiinkin pari kertaa viikon aikana. Niin hyvä palvelu, ruoka ja viinit! Ehdoton lemppari koko viikon aikana oli tomaattipäällysteiset leivät ja niin ihana Alioli, joita molempia tuli syötyä sitten ihan joka ilta alkupaloiksi. Myös kuvassakin näkyvä lohi-pinaattipasta oli ihan taivaallista!

Mallorcalla ulkona syöminen oli aika halpaa, esimerkiks tässä Sa Gavina-ravintolassa alkupalat kahdelle, kaksi pasta-annosta, viinit ja skumpat makso yhteensä alle 40 euroa. Ei muistaakseni maksanut koskaan yli 20euroa munkaan ruuat, vaikka aina oli alkupalat yms mukana :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti