15.10.2014

Perfect week in Alcudia

Varmaan joskus puoli vuotta sitten päätettiin Roosan kanssa palkita itsemme syksyn yo-kirjotusten jälkeen ulkomaanmatkalla ja vaihtoehtoja paikoista oli monia. Haluttiin kuitenkin mennä johonkin molemmille uuteen ja suht turvalliseen paikkaan, joten monien lentojen ja hotellien selaamisten jälkeen päädyttiin Mallorcaan ja Alcudiaan, joka on rauhallinen, siisti ja tosi kaunis paikka Mallorcan pohjoisosassa. Varattiin lennot Norwegianilta ja hotelli bookingista, sillä tavalla säästettiinkin paljon rahaa, jonka pääsi sitten käyttämään shoppailuun ja ruokaan.

Rantaviivaa jatkui monia kilometrejä ja hiekka oli ihan valkoista ja pehmeetä, myös vesi oli ihanan turkoosia ja kirkasta! Meille sattuikin melkein joka päivä pilvetön ja aurinkoinen sää keskimäärin 29 asteella, aika täydellistä siis :-) Seura oli kaikista parhain, samoin hotelli Viva Sunrise oli ihan nappivalinta, ruoka oli niiiin hyvää ja hintatasokin sopiva!
_MG_6799 _MG_6671
Hotellilla oli All inclusive-mahdollisuus, mutta päätettiin säästää rahaa tekemällä aamupalat itse ja käytiin sitten joka ilta ihanissa ravintoloissa ja sillä tavalla saikin vähän vaihtelua maisemiin, toinen toistaan tunnelmallisia ravintoloita löytyikin joka kulman takaa! Yllä olevassa kuvassa näkymää meidän parvekkeelta, missä syötiin aamupuurot- ja ruisleivät sekä ihania hedelmiä.
_MG_7055
Pari päivää vietettiin myös altailla, sillä meidän hotellilla oli ihan huipputyöntekijöitä, jotka oli tosi hyvää seuraa koko viikon ajan, meidän englannintaidotkin toivottavasti parantui siinä jutellessa! Oli ihanaa kun hotellilla oli niin isot uima-altaat ettei tarvinnut koko ajan väistellä muita ihmisiä vaan sai ihan rauhassa lojua noilla uimapatjoilla ja ruskettua.
_MG_6728 _MG_6818 _MG_6726 _MG_6855
Kuitenkin melkein kaikki aurinkoiset hetket vietettiin rannalla, koska se nyt vaan oli niiin ihana! Aamulla pakattiin mukaan paljon juotavaa ja syötävää sekä hyviä kirjoja. Luinkin tuolla matkalla pari 400-sivuista kirjaa, kiva kun oli aikaa kerrankin rauhassa vaan lukee kun ei nettikään toimi rannalla :-D
_MG_6703 _MG_6748
Käveltiin myös joka päivä aika monta kilometriä ihan lenkkeilymielessä tai sitten etsiessä ruokapaikkoja. Alcudian toisessa päässä oli tällanen ihana satama, missä käveltiin ja kuvailtiin parina iltana. Viikon aikana käytiin myös tottakai shoppailemassa Palmassa, siitä ja ruokapaikoista postausta myöhemmin. Koneella on vielä monta sataa käsittelemätöntä kuvaa odottelemassa julkaisua, niistä myöhemmin ;-)

2 kommenttia:

  1. kuulostaa niin ihanalta tuo loma! saispa itekkin mahollisuuden lähteä vähäks aikaa tuulettumaan ulkomaille... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä olikin! Tollasista matkoista saa kyllä aina energiaa, toivottavasti säkin pian pääsisit johonkin :)!

      Poista