28.12.2014

Christmas presents

Nyt on Tampereen reissulta kotiuduttu ja päikkärit saatu nukuttua, joten tässä välissä ehdinkin tulla esittelelmään teille vähän joululahjojani, mitä joku lukija olikin toivonut. Sain lähinnä omaan kotiin juttuja, mistä olinkin ilonen koska sitten ei oo niin paljoa ostettavaa kun muuttaa. Multahan löytyy jo iittalan musta teema-astiasto ja muita keittiötarvikkeita, mutta paljon vielä puuttuu!
_MG_8070
Kotijuttuja sain siis pienen smoothiekoneen, jolla saa kätevästi pyöräytettyä puolen litran annoksen. Myös mieluisa lahja oli tollainen mainos TV:stäkin tutun Nicer Dicerin tapainen pilkkomis- ja raastamislaite, jolla teinkin jo innokkaasti salaatteja vain muutamassa sekunnissa. Sain vielä Pentikin pyyhkeitä ja kastehelmi-lautasia sekä pari sisustusjuttua.
_MG_8072
Mieluisia vaatteitakin sain: kaksi pitkää neuletta, musta vähän ohuempi ja sitten vaaleanpunainen paksumpi, polvisukat sekä Marimekon nahkaclutch ja Niken urheilu t-paita. Myös pari uutta väriä Essie-kokoelmaan, kaksi tyynyliinaa ja ulkoinen kovalevy olivat mieluisia yllätyksiä.

Sellaisia lahjoja tänä vuonna, näiden lisäksi vielä rahaa, lahjakortti ja suklaata, mutta ne on jo suurin osa mennyt, hehe :D Loppuloma meneekin kouluhommia tehdessä, kavereita nähdessä ja uutta vuotta juhlistaessa parhaassa seurassa :-) Tammikuun puolelle olis vielä suunitteilla Jyväskylän, Tampereen tai Helsingin reissua taikka sitten mökkireissua ja Vierumäen visiittiä, saa nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaan!
_MG_8075

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti