4.12.2014

Joulukuun ensimmäinen

Ompas siitä jo kauan aikaa kun viimeks täällä kirjottelin! Marraskuu meni ihan hujauksessa, oli kaikenlaista kivaa tekemistä mutta myös paljon kouluhommia :-) Lopulliset yo-tulokset tuli myös ja sieltä tuli takaisin sitten ne kaks E:tä, olin kyllä ehkä vähän yllättynytkin mutta todella tyytyväinen! 

Marraskuuhun kuului myöa uudella treeniohjelmalla melkein päivittäistä treenaamista, juhlimista, ystäviä, koulua, Tampereen reissu sekä perheen kanssa oloa. Joulukuussa luvassa Kaija Koo Hartwallilla, samoin myös Enrique, tyttöjen pikkujoulut, parin päivän pituiset mökkipikkujoulut, koulun puurojuhlaa, Tampereen reissua (tällä kertaa synttärisankarina Maija!) sekä tietysti kauan odotettu jouluaatto :-) 

Ostin kauan etsityt vahapintaiset housut Vilasta ja nämä ovat kyllä niin mukavat että tekis mieli käyttää joka päivä. Karvaliivikin pääsi pitkästä aikaa käyttöön ja olinkin jo unohtanut miten mukava ja lämmin se on!
_MG_7764
housut Vila | paita Cubus | liivi Vila | kello ja laukku MK
_MG_7768 housut-1 _MG_7771

2 kommenttia:

  1. Ooi, omistan just samallaiset housut, ja ne on niin mukavat päällä! Toi sun koko asukokonaisuus on kyllä täys kymppi mun silmään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tekis mieli vetää jalkaan joka aamu :) voi kiitos paljon!!

      Poista