25.12.2014

Merry Christmas!

Heippa ja hyvää joulua! Meillä joululoma on mennyt rauhallisissa merkeissä kotosalla syöden, 90210 Beverly Hillsiä katsellessa ja sukulaisia nähdessä.  Jouluaattona meille tuli sukulaisia ja syötiin ja pukkikin ilmestyi jakamaan lahjat, jotka oli tänäkin vuonna tosi mieleisiä: astioita, pari kodinkonetta, vaatteita mitä olin toivonut sekä lahjakortteja, rahaa, suklaata ja kaikkia tyttömäisiä juttuja! Tänään käydään syömässä vielä toisten serkkujen kanssa ja lauantaina lähdetään tyttöjen kanssa Tampereelle hotelliin ja juhlimaan Maijan täysi-ikäisyyttä, jee :-) 

Loppuloma meneekin enkun kirjotuksiin lukiessa (apuaa!) ja uutta vuotta juhliessa, ajokortinkin saamisen eteen pitäis vielä tehdä jotain juttuja...Seuraava vuosi tuleekin olemaan täysin erilainen kuin edeltäjät, sillä edessä on satoja tunteja lukemista yo-kirjotuksiin, jonka jälkeen alkaa vielä armoton lukeminen pääsykokeisiin ja valmennuskurssilla ravaaminen. Odotan kuitenkin innolla uutta elämänvaihetta, sillä tykkään itseopiskelusta ja ylioppilaskirjoitukissakin on vielä jäljellä ihan kivat aineet.
_MG_8012 _MG_7999 _MG_8057 _MG_8042 _MG_8055

6 kommenttia:

 1. Mihin meinaat hakea lukion jälkeen?

  VastaaPoista
 2. Voisitko tehä lahjojen esittelypostauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voisinhan mä, kiitos vinkistä! Huomenna ehkä ehtisinkin jo kuvailla niitä :) ‪

   Poista
 3. Ihastuin noihin lasimukeihin täysillä, mistä mahtaa olla peräisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ollu meillä sellaisen ikuisuuden ettei edes äiti muista! :D mutta oon kyllä nähnyt aina välillä kaupoissa ton mallisia glögilaseja, kirppiksiltä teen usein myös astialöytöjä! :)

   Poista