1.1.2015

Vuosikatsaus osa 1

Nyt on uudetvuodet juhlittu, kiitos kaikille huikeesta illasta, jalatkin kiittää siitä tanssimisen määrästä! On taas aika muistella vähän taaksepäin, tällä kertaa vuotta 2014. Vuoteen mahtui kyllä taas kaikenlaista: ihan huikeita ihmisiä, tapahtumia ja reissuja, mutta myös paljon huolta ja stressiä. Vuoden kohokohtia olivat kuitenkin ehdottomasti Lontoon, Tallinna, Tukholman ja Mallorcan matkat sekä Ruisrock ja Weekend festarit! Todellakin uusia tällaisia kokemuksia myös tänäkin vuonna kiitos :-)
tammihelmikuu
Tammi-helmikuussa ei sitten muusta puhuttukkaan kun vanhojentansseista! Oli kyllä niin unohtumattomat kaksi päivää; niin pari, puku, kampaus ja muukaan seura ei ois voinut olla parempaa, ilta huipentui vielä limusiiniajeluun ja vanhojen jatkoihin. Tänä vuonna tuohon aikaan ollaankin sitten penkkarilavoilla ja abiristeilyllä, apua! Alkuvuoteen mahtui myös ensimmäiset 18-vuotissynttärit ja pari kuvausreissua. Ainiin, myös työt alkoi helmikuussa! maalishuhti
Maalis-huhtikuu oli koulu- ja työstressin täyteistä aikaa,  mutta ehdin kuitenkin juhlia Veeran 18- ja Annan 19-vuotissynttäreitä, reissata Lontoossa (lempparikaupunki!!), Helsingissä ja Tampereella, syödä brunsseilla joka viikonloppu sekä pukeutua taas pitkän talven jälkeen väreihin! Huhtikuussa tais olla ekat grillailutkin tyttöjen kanssa.toukokesä
Toukokuu alkoi vapun juhlinnalla ja jatkui reenaillessa ja ylppärikuvia kuvatessa. Vietettiin niin äitienpäivän piknikkiä, tyttöjeniltoja kuin taas kahden ystävän täysi-ikäistymistäkin. Toukokuussa taisin myös aloittaa yo-kirjoituksiin lukemisen, ja se oli ihan kivaa puuhaa samalla kun otti aurinkoa takapihalla.

Kesäkuu oli taas niin upea kuukausi, ettei voi kuin hymyssä suin muistella kaikkia kokemuksia: ylioppilaiden juhlintaa, kuvauskeikkoja, kesätöitä, paljon auringonottoa, eri kaupungeissa vierailua...Kesäkuussa oli myös huikee laivareissu ja heti perään juhannusviikonloppu mökillä, mikä taisikin olla vuoden paras viikko, meillä on niin ihania ihmisiä tossa porukassa :-) Innostuin myös ulkotreeneistä kaikissa muodoissaan.

Sellainen oli mun viime vuoden ensimmäinen puolisko! Heinäkuusta eteenpäin juttua tulossa myöhemmin :-)

6 kommenttia:

 1. Mistähän tuo ensimmäisessä kuvassa olevan tytön turkoosi mekko on? Se on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kirppislöytö vuoden takaa mutta alunperin joku little mistress -merkkinen :)

   Poista
  2. Jos siis tuota ylhäällä oikealla tarkoitat?:)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Mietin mikset laita julkiseks tota Strong is the new skinny?:) Oon lukenu täällä jotain sun treeni postauksia ja ne on ihan huippuja, annat motivaatiota niillä! Ja ihan vaan veikkaan että nimen perusteella toi blogi liittyis urheiluun x) en oo varmasti ainoo ketä kiinnostais se enemmän kuin ihan vaan pikkasen!:)
  Ja mahtavaa uutta vuotta sulle?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se näkyy jossain!:D siis oon joskus ikuisuuksia sitten kirjannut ittelleni vaan jotain reenejä yms sinne, ei siellä oo pitkään aikaan ollu mitään :-) mutta lupaan kyllä jatkossa kirjotella lisää reenijuttuja jos ne kiinnostaa :)!

   Poista
  2. Oho, kommentti oli jääny vähän kesken :D mutta siis hyvät uudet vuodet sinnekkin ja kiitos kovasti palautteesta :)!

   Poista