4.1.2015

Vuosikatsaus osa 2

Kerroinkin jo edellisessä postauksessa viime vuoteni ensimmäisestä puolikkaasta, mutta kyllä kesäkuunkin jälkeen tapahtui vaikka mitä kivaa :-)
heinäelo
Heinä-elokuussa meillä on aina tapana perheen kanssa reissailla ympäri Suomea porukoiden lomaillessa ja tällä kertaa käytiin vähän jumppailemassa Vierumäellä, rentoutumassa mökillä ja Tallinnassa sivistymässä. Myös kavereiden synttäreitä, veneilyä, Wanaja festareilla vierailua, paljon pyöräilyä ja mansikoiden poimintaa (ja syömistä) mahtui heinäkuuhun.

Kesän yksi kohokohta, Ruisrock, oli myös heinäkuussa: kaikista vaikeuksista ja huonosti järjestetyistä kuljetuksista huolimatta oli niin huikee reissu, muistan vieläkin niin elävästi kun aamukuuden aikaan ajettiin usvaisella maantiellä kotia kohti niin väsyneinä mutta niin onnellisina, ihana reissu! Tässä postauksessa julkaisinkin vähän lisää pirteitä kesäisiä kuvia heinäkuulta. Elokuussa vietettiin myös hotelliviikonloppua ja Weekendejä Helsingissa, kolmannet festarit ja täydellinen päätös kesälle!
syysloka
Syyskuussa abivuosi olikin sitten täydessä käynnissä ja syksyn kirjoitukset kahlattiin läpi ja tuloksia jännitettiin sormet ja varpaat ristissä. Juhlin myös 18-vuotissynttäreitäni Tampereella, leikkasin hiukset ja sain kunnon salibuumin! Myös uusi Michael-vauva tuli kotiin, kuten kuvasta näette x)

Lokakuussa koitti kauan odotettu, täysin odotusten mukainen Espanjan reissu Roosan kanssa, vuoden kohokohta ehdottomasti! Täysin levänneinä palattiin sitten Suomeen ja taas koulunkäynti nousi tärkeimmäksi jutuksi arjessa, viikonloppuisin sitten tehtiin kaikkea kivaa kavereiden kanssa. Meillä oli halloweenin aikaan koulussa myös 69-päivä teemalla kauhu, se oli kyllä hauska päivä! Eräs mainitsemisen arvoinen muutos tapahtui myös lokakuussa: vaihdoin nimittäin kauan palvelleen aamiaispuuron smoothieen ja löysin rakkauden pinaattiin! Terveysvaikutukset huomasin heti, voisinkin näistä jutuista kirjoitella ihan oman postauksensa.
marrasjoulu
Marras-joulukuussa kävin Anna Abreun keikalla Vanajanlinnassa sekä Kaija Koon ja Enrique Iglesiasin Hartwall-keikoilla, ne piristi kyllä kummasti tätä synkkää talvea! Vietettiin myös parin päivän pituisia mökkipikkujouluja, yksiä tupareita ja taas parin tytön täysi-ikäisyyttä ravintolan ja yöelämän merkeissä. Joulu meni sitten rauhallisemmissa merkeissä kotosalla rentoutuen ja valokuvaillen ihanassa talven ihmemaassa, kunnes suunnattiin kohti Tamperetta Maijaa juhlimaan :-) Uusi vuosi meni taas railakkaissa merkeissä, ehkä nyt on korkea aika aloittaa kevään kirjoituksiin lukeminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti