4.3.2015

Maaliskuun tunnelmia

Oho, viime kuussa jäikin postaukset kokonaan postaamatta hirveen kiireen ja sairastelun takia. Yo :t on nyt täysillä käynnissä, kuuntelut ja tekstitaito jo takana ja äikän essee ja kielten kirjalliset vielä edessä. Kevät on tuonut mukanaan vähän muutoksiakin jo, nimittäin oon nyt kolmen duunipaikan onnellinen omistaja. Kaks niistä on sellasia, joihin kutsutaan mut aina tarpeen mukaan ja sitten pääsin kesäksi vielä yhelle liikennemyymälälle töihin! Olin jo melkein luovuttanu töiden suhten mutta sitten saikin just toivomiani paikkoja :-) Toinen tosi paljon mun elämää helpottava muutos on ajokortti, miten oonkaan edes ennen selvinnyt ilman sitä? :D Nyt huristelen helposti harrastuksiin ja millon minnekin. 

Helmikuun aikana ehdin lukemisiltani käydä tosiaan myös abiristeilemässa mikä oli kieltämättä aika huikee kokemus, lauantaina ei tosin ollutkaan enää niin hauskaa. Risteilyä edelsivät myös koulun potkiaiset ja abigaala jossa esinnyinkin sekä tietysti kauan odotetut penkkarit, joista postausta on tulossa myöhemmin :-) Hauskan viikon jälkeen alotinkin jo lukemisen ja jossain välissä ehdittiin käymään Vierumäelläkin taas kunnon aktiivilomalla! Oon käynyt myös moikkaamassa Helsingin kamua, käynyt teatterissa ja töissä sekä nähnyt muitakin kavereita kun kerrankin on aikaa (ei ole :D). 

Kotikin on saanut pienen tuulahduksen kevättä ihanan vaaleanpunaisen sävyissä ja tulevaa euroopankiertoreissua on jo suunniteltu, jännää! Sitä ennen on kuitenkin luettava pääsykokeisiin, tää urakka alkaakin heti sitten viimesen yo:n jälkeen, puuh. Nyt tuntuu, että on tapahtunut niin paljon kaikenlaista, mutta mistään ei oo oikeen kuvia, joten heitän tähän nyt muutaman fiilistelykuvan siitä, mitä oon tehnyt viime viikkoina.
kevätkuvat _MG_8366 _MG_8346 _MG_8341_MG_8377 _MG_8372
Vinkkinä kaikille kieliä opiskeleville: lukekaa ulkomaalaisia sanoma- ja aikakausilehtiä sekä kirjoja, niistä on ollut huima hyöty eikä edes tunne opiskelevansa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti