14.3.2015

Some treasures from second hand

Heh, siitä onkin jo näköjään melkein kaksi vuotta kun oon esitellyt viimeksi kirppislöytöjäni! Käyn edelleen kyllä kirppiksillä säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta oon niin nirso vaatteiden suhteen, että ei meinaa millään löytyä mitään tarpeeksi kivaa kotiin kannettavaksi :D No, eilen kävi kuitenkin vähän erilailla...Meinasin jäädä enkun yo:n jälkeen kotiin vaan lukemaan ruotsia mutta lähdin sitten kuitenkin äipän ja siskon kanssa tsekkaaman kirpputori Hermanssin Hämeenlinnassa ja onneksi lähdin!

15 minuutin aikana ehdin haalia kasaani ja sovitukseen kunnon pinon vaatteita: kaks mekkoa kesän juhlia varten, yks vähän enemmän baarityylinen mekko, punainen jakku, boyfriend-farkut sekä Adidaksen verkkatakin, jota olin kattellu myös ihan uutena (ja monta kymmentä kertaa kalliimpana!).
_MG_8392
Ekat mekot, farkut ja jakku on alunperin H&M:n, musta mekko on Vilan ja huppari oli siis Adidaksen, jonka kaikki varmaan tunnistaakin hehee. Mutta mikä parasta: hintaa näille kaikille tuli yhteensä 28 euroa!! Tän postauksen halusinkin tehdä varmaan vaan siksi, että muistin taas millaisia löytöjä tuolta voi tehdä ja kuinka paljon rahaa voi säästää :-)

Huomenna onkin tulossa jo asukuvaa uusien farkkujen kanssa, kunhan saan sen vaan tehtyä valmiiksi! Myös huone on saanut hieman uutta ilmettä ja uusi elämänvaihe on alkamassa, niistäkin voisin kehitellä postausta. Nyt lähden kuitenkin salille päin, heippa :-)
kirppislöydöt _MG_8395

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti