12.6.2015

Yksi viikko - kolme maata

matkaanlähden
Muistaakseni viime talvena saatiin perheen kanssa idea, että käydään muutama kaupunkiloma samoilla lennoilla, koska kaikki halusivat vähän eri paikkoihin ja katteltiin, että junat maiden välillä oli melko edullisia. Etsittiin myös semi edulliset hotellit ja lennettiin Norwegianilla ja SAS:illa, mitkä mahdollistivat tän matkan toteutuksen. Hotellit oli kuitenkin yllättävän hienoja ja lennot ihan saman tasoisia kun kaikkien muidenkin lentoyhtiöiden. Junamatkat kaupunkien välillä kesti muistaakseni noin kaksi tuntia, eli ihan jees matka. Kannattaa ehdottomasti muuten varata tän tyyppisille reissulle junat ajoissa, sillä muutamaa kuukautta ennen reissua kun me niitä selailtiin, ne oli ihan superhalpoja, mutta oikeasti moninkertaistuivat reissun lähestyessä!!
_MG_9419
Junamatkoilla on hyvää aikaa kertailla psykan artikkeleita (ja nukkua...)

Matka alkoi siis Lontoosta, jossa jo kolmatta kertaa käyneenä aika lailla skipattiin jo nähdyt nähtävyydet ja keskityttiin ihanasta auringosta ja ruuasta nauttimiseen sekä pyöräilyyn (forever 21 :a ja victoria's secretiä kuitenkaan unohtamatta!). Valokuvia tuli silti ihan hirveä määrä, ei niitä punaisia puhelinkoppeja ja busseja voi vaan olla kuvaamatta?!
_MG_9369 Parin yön jälkeen suunnattiin junalla kohti Pariisia, joka oli ihan huikea paikka, ihan sellanen kun olin kuvitellutkin sen olevan! Pariisissa meni suurin osa ajasta varmaan valokuvailuun ja meille uusien nähtävyyksien ihailuun. Siellä oli niin kuuma että jopa paloin yhden ravintolan terassilla istuessani, vaikka en melkein koskaan pala :D
IMG_0759 Pariisin hellesään ja vaeltelun jälkeen vuorossa oli myös mulle uusi kohde, Amsterdam. Sinne kuljimme myös junalla ja heti saavuttuamme vuokrasimme myös pyörät, jotka olikin meidän käytössä koko visiitin ajan. Kaupungista näki niin paljon enemmän kun pääsi liikkumaan pyörällä! Kaupunki oli ihanan vehreä ja niin erilainen kuin muut kaupungit, sillä ihmiset asustelivat ''laivataloissa'' ja ihan kaikki kulkivat pyörillä:)

Siinä oli ihan pähkinänkuoressa meidän reissusta, lisää on tulossa erillisisssä postauksissaan, joissa kerron, että mitä me siellä reissulla oikein nähtiin ja koettiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti