30.7.2015

Beautiful streets in Amsterdam

Euroopankiertomatkamme viimeinen etappi oli Amsterdam, joka oli meille kaikille ihan uusi paikka. Innostuttiin tästä kaupungista oikeestaan The fault in our stars -leffan jälkeen, sillä kaikki näytti siellä niin kauniilta. Tietysti myös kyseinen penkki oli pakko käydä tsekkaamassa, muutama muu turisti oli myös eksynyt sinne :D

Matka taittui jälleen junalla parissa tunnissa nukkuen ja psykan artikkeleja lueskellen. Amsterdam oli ihanan keväinen ja elävä, sillä kaikki pyöräilivät siellä -myös me. Se oli paras tapa nähdä kaupunkia, koska päästiin kauemmaskin katselemaan paikkoja. Yksi päivä meillä meni Anne Frankin taloon jonottaessa ja siellä kierrellessä, mikä olikin huikea kokemus! Olin itse lueskellut vain pätkiä kyseistä päiväkirjaa, ensi kerraksi täytyy kyllä lukea se kokonaan, saisi vielä enemmän irti talosta ja sen tarinasta.

Amsterdamissa oli myös aivan ihania vintagekauppoja, joista innostuinkin ihan hulluna! Löysinkin sieltä edullisesti Gerry Weberin nahkarepun ja yksi kauppa oli jopa täynnä vintage Vuittonia, Burberryä, Guccia ja paljon muita merkkejä. Myös uniikkeja pyöriä näkyi joka kadunkulmassa. Jos yhden huonon puolen voisin mainita tästä kaupungista, on se, että kahvilat olivat oikeasti ihan kiven alla tuolla! Vaikka kuljettiin pyörällä ihan kahvilaa metsästäen, lähes ainoat kahvilaa muistuttavat olivat näitä coffee shoppeja...:D Ruoka oli kuitenkin tosi hyvää ja myös shoppailumahdollisuudet olisivat olleet hyvät jos aikaa olisi ollut enemmän! Tässä kuvia :)
_MG_9419 _MG_9459 _MG_9442 IMG_0753 _MG_9539 _MG_9536 _MG_9499 _MG_9515 _MG_9529 _MG_9541 _MG_9565

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti