13.7.2015

Fell in love with Paris

Niin ihana Pariisi! Nyt oon vihdoin nähnyt ja kokenut omin silmin Eiffel tornin, Notre Damen, riemukaaren, Louvren ja kaikki lukuisat pariisilaiskahvilat Champs Élyséestä puhumattakaan! Riemukaaren katolta oli niin upeat näkymät Eiffelille ja koko Pariisin ylle, että viihdyttiin siellä kameroiden ja yhden filmikamerankin kanssa ties kuinka kauan. Eiffeliin kiipeäminen maltettiin jättää seuraavaan kertaan, samoin Disneyland (suuri toteutumaton lapsuudenhaave!!).

Kilometrejä tuli käveltyä ihan hulluna ja rusketusta tarttui hyvin pintaan. Pariisissa nähtiin kyllä kaikenlaista ja sieltä jäikin päällimmäisenä mieleen varmaankin ihan arkiset jutut: se miten erilailla toisistaan ihmiset elävät ja miten erilaisista taustoista on kerääntynyt ihmisiä samoihin paikkoihin. Varsinkin metroissa ja metrotunneleissa sekä rautatieasemilla näkyi ihan laidasta laitaan väkeä, kontrasti oli ainakin omaan silmään vielä voimakkaampi kuin muissa suurkaupungeissa, joissa oon käynyt. Välillä vähän sai pelätä omaisuutensa puolesta, etenkin rautatieaseman läheisyydessä, missä tuntui, että monet tuijottelivat kameroita ja merkkilaukkuja kiilto silmissä ja pimeiden taksien kuljettajat houkuttelivat kyytiin liiankin innokkaasti :D

Tästäkin huolimatta Pariisi nousi mun lempikaupungiksi Barcelonan ja Lontoon rinnalle, kaikissa on omat puolensa! Rakastuin Pariisin tyylikkyyteen ja kahvilakulttuuriin, ehkä myös hellesäällä oli osansa ;) Tässä muutama fiilistelykuva Pariisista ihanan keveässä asussa, haalari tarttui mukaan Lontoosta!
IMG_0564
haalari forever21
kengät Nike
huivi Hermès
laukku kirppikseltä
kello Michael Kors
aurinkolasit ray-ban

_MG_9191 _MG_9247 _MG_9306 _MG_9382 _MG_9302 _MG_9207 _MG_8986 _MG_9266 _MG_9222 copy _MG_9153

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti